<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7080290220440419646\x26blogName\x3dPretty+darlin\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://shashainpinklickingood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://shashainpinklickingood.blogspot.com/\x26vt\x3d-8613560575351451727', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
rain down on me.
Profile



your BIG name

bolditalicstrikeunderline

break the silence

cbox recommended

melodies

myflashfetish recommended (:

darlinks

friend
friend
friend
friend

long gone


credits

please do not remove credits, thankyousomuchie
orangeeeeyy Missyan

Sunday, April 10, 2011

Really sad lah:(
Theres a boy name ___ and i like him since this year. and only some of the people know bout it. suddenly byak org tauk. I feel so shy. and bila aku jumpa dia aku buat tak tahu. sebab aku sedar yang dia langsung tak sukakan diriku yang tak seberapa ini. yang kurus ini! yang tak chantek ini! aku dengar dan aku tahu apa yang dia cakap
ttg aku selama ini. It feels so hurt when someone you love tiba2 reject you and cakap bnda2 negative bout you.
Aku tak kesah sgt klau dia reject aku. tpi ni? dia ckap bnda yg buruk2 ttg aku. yes I know who i am. bah you ada duit meh bayar hati aku nok luka tok? sikda nak? please. dont make me hurt. I tak sanggup mao face2face with you. I know now you are very happy with someone else. But i'm begging you to think how i feel now.

I'll promise my words yang one day awak akan melutut depan saya! Dan saya akan buat awak mcm mana awak buat sy selama ini. Awak hina sy! Awak caci saya! Tapi sy tak kesah. One day, awak akan rasa lebih sengsara. Mark my words babe:)



rained @ 12:09 AM