<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7080290220440419646\x26blogName\x3dPretty+darlin\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://shashainpinklickingood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://shashainpinklickingood.blogspot.com/\x26vt\x3d-8613560575351451727', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
rain down on me.
Profile



your BIG name

bolditalicstrikeunderline

break the silence

cbox recommended

melodies

myflashfetish recommended (:

darlinks

friend
friend
friend
friend

long gone


credits

please do not remove credits, thankyousomuchie
orangeeeeyy Missyan

Tuesday, April 5, 2011

Aluha baby:)

Aku sungguh letih hari ini. Balik sekolah,online terus pergi tuition. Time dekat tuition ada budak baru. F5 and diaorg sangat friendly. Diaorg sekolah dekat Kolej. Esther and Hilda. Aku suka kawan an diaorg. Mekaorg buat aku ktawa jak. Pukul 6 balik, terus mumy bawa makan cucur pisang. Hoho~ Actually,aku takda pa pa mao dicerita. Hari ini aku upload photo baru lam album ShitsOnTheFloor. Ohya mesti you orang rsa weird jak an nma tu? haha. Orang yang dah biasa dgn aku,mesti paham aku punya bah. Sebabnye aku buat nama tu, aku suka lain daripda yang lain. Hoho. Hms, and my dad reload me RM10 tadik from the internet and aku rase gembira macam beruk. Tapi kredit tu aku tak pakai sebabnye aku takde Pakwe. Hehehe. Malas lah nak cari Pakwe. Tunggu diaorg yg datang kat aku. Malas mao carik2. Banyak lah laki dah isi borang but semua d REJECT. tettt. Keputusan Muktamad. Sebabnye, ada yg bengap,ucak,muka macam beruk. Haha. Okay, so siapa2 nak isi borang, sedar diri lah okay?*jaik. Daaa:D


rained @ 6:34 AM