<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7080290220440419646\x26blogName\x3dPretty+darlin\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://shashainpinklickingood.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://shashainpinklickingood.blogspot.com/\x26vt\x3d-8613560575351451727', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
rain down on me.
Profile



your BIG name

bolditalicstrikeunderline

break the silence

cbox recommended

melodies

myflashfetish recommended (:

darlinks

friend
friend
friend
friend

long gone


credits

please do not remove credits, thankyousomuchie
orangeeeeyy Missyan

Friday, March 18, 2011

aku tak suka orang nok salu makei ayat CIBAI CIBEI PUKEK.cause org nok salu gilak sebut bnda ya nya rasa dirik rock.aku?aku nang salu lah nyebut bnda ya cause aku suka hehe.aku dijangkiti si Paggie nyebut bnda daktok.and aku sik rasa dirik rock okay? aku memang Rock pun.aku sik perasan okay but kawankwan aku kata aku rock.and aku sik seda dirik Rock.its natural Rock.haha.I rock like Cassadee.cis palat bena.*sorry aku terover acting sampai aku lupa apa aku nak cakap cis*.so aku nak tunjuk muka cute kwan aku sorang tok.nya tok rapat lah juak an aku.last year aku sik rapat an perempuan tok cause aku rasa bencik an nya.and tahun tok aku rasa suka pulak kwan an monyet tok.
eh.sik jadi lah upload foto nya.malas jak rasa aku tok.
if you wanna know more bout her open this fb :
Paggie Huong :)
BYEBYE!


rained @ 12:56 AM